Ce studii trebuie să ai ca să prinzi un job în IT?

Pentru a obţine un job în domeniul IT nu este nevoie neapărat să termini Universitatea Politehnica, susţin specialiştii în HR, citaţi de Ziarul Financiar.

29 afișări
Imaginea articolului Ce studii trebuie să ai ca să prinzi un job în IT?

Ce studii trebuie să ai ca să prinzi un job în IT? (Imagine: Mediafax Foto)

Domeniul este unul dintre cele mai căutate, unul dintre motive fiind salariile mari şi dinamismul său chiar şi pe timp de criză.

"Ne interesează foarte mult experienţa practică a celui care vrea un job în acest domeniu. Nu ne trebuie oameni care ştiu teorie, ci oameni care aduc rezultate", a declarat pentru ZF Greta Chetreanu, director de HR la IIRUC Service.

Citeşte mai multe pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici