Ce trebuie să verifici când cumperi o maşină la mâna a doua

Deşi valoarea noii taxe de poluare a crescut semnificativ de la începutul acestui an, pentru mulţi dintre români cumpărarea unei maşini second-hand este singura soluţie de a avea un autovehicul.

268 afișări
Imaginea articolului Ce trebuie să verifici când cumperi o maşină la mâna a doua

Ce trebuie să verifici când cumperi o maşină la mâna a doua (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Cumpărarea unei maşini second-handeste o provocare pe care puţini o depăşesc cu succes. Pentru a evita capcanele pe care le întind vânzătorii mai puţin oneşti, gândul vă furnizează un mic ghid al lucrurilor mai puţin uzuale pe care un eventual cumpărator ar trebui să le facă înainte de a bate palma cu vânzătorul unei maşini la mâna a doua.

Nu uitaţi nicodată să solicitaţi carnetul de service al autovehicului. În acest fel, veţi afla de la reprezentanţa producătorului auto ce intervenţii a suferit în timp maşina pe care vă gândiţi să o achiziţionaţi. Dacă vă gândiţi să cumpăraţi o maşină second-hand de peste graniţă, nu faceţi acest lucru pe fugă. Verificaţi în prealabil autovehiculul la Registrul Auto Român(RAR).

Citeşte mai multe despre cumpărarea unei maşini la mâna a doua pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici