Cea mai bătrână gorilă din lume aflată în captivitate şi-a sărbătorit cea de-a 66-a aniversare

Cea mai bătrână gorilă din lume aflată în captivitate şi-a sărbătorit cea de-a 66-a aniversare la grădina zoologică din Berlin.

290 afișări
Imaginea articolului Cea mai bătrână gorilă din lume aflată în captivitate şi-a sărbătorit cea de-a 66-a aniversare

Sursa foto: Twitter

Fatou, cea mai bătrână gorilă din lume aflată în captivitate, şi-a sărbătorit cea de-a 66-a aniversare cu un sortiment de fructe, legume şi fructe de pădure oferite de grădina zoologică din Berlin pentru a marca ocazia, potrivit AFP.

"În natură, gorilele ar trăi între 45 şi 50 de ani cel mult, în grădina zoologică considerabil mai mult, dar cei 66 de ani ai ei sunt o vârstă deosebit de înaintată", spune îngrijitorul lui Fatou, Ruben Gralki.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici