Cea mai mare captură de marijuana din istorie. Poliţia spaniolă a confiscat o cantitate în valoare de 64 de milioane de euro

Poliţia spaniolă a anunţat sâmbătă că a confiscat 32 de tone de marijuana ambalată, cu o valoare de piaţă de cel puţin 64 de milioane de euro, ceea ce reprezintă cea mai mare cantitate capturată vreodată în Spania sau la nivel internaţional.

445 afișări
Imaginea articolului Cea mai mare captură de marijuana din istorie. Poliţia spaniolă a confiscat o cantitate în valoare de 64 de milioane de euro

Poliţia a efectuat o serie de raiduri la o serie de ferme şi fabrici de producţie din întreaga Spanie în cadrul unei operaţiuni denumite Gardens. Ei au arestat nouă bărbaţi şi 11 femei, cu vârste cuprinse între 20 şi 59 de ani, potrivit agenţiei Reuters.

"Garda Civilă a confiscat cea mai mare cantitate de marijuana ambalată găsită până în prezent", a transmis Garda Civilă din Spania într-o declaraţie.

"Era echivalentul a aproximativ 1,1 milioane de plante".

Poliţia a declarat că banda a uscat plantele de marijuana, le-a ambalat şi le-a trimis în Spania, Elveţia, Olanda, Germania şi Belgia.

Banda a fost reţinută luna trecută în Toledo, Ciudad Real, Valencia şi Asturias, dar detaliile operaţiunii au fost făcute publice abia sâmbătă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici