Cea mai scăzută temperatură din ţară, înregistrată la Întorsura Buzăului

Cea mai scăzută temperatură din ţară s-a înregistrat, marţi dimineaţă, în judeţul Covasna, la Întorsura Buzăului.

1227 afișări
Imaginea articolului Cea mai scăzută temperatură din ţară, înregistrată la Întorsura Buzăului

Cea mai scăzută temperatură din ţară, înregistrată la Întorsura Buzăului (Imagine: Zoltan Racz/Mediafax Foto)

Potrivit meteorologilor de la staţia Întorsura Buzăului, termometrele au indicat, marţi dimineaţă, minus 20,4 grade Celsius în aer, iar la sol minus 18,9 grade Celsius.

Marţi dimineaţă a fost ger în tot judeţul Covasna, minimele înregistrate fiind cuprinse între minus 17 şi minus 15 grade Celsius.

Cea mai scăzută temperatură din această iarnă în judeţul Covasna a fost tot la Întorsura Buzăului, în 14 decembrie 2012, când termometrele au arătat minus 31 de grade Celsius în aer şi minus 33 de grade la sol.

Cea mai scăzută temperatură înregistrată vreodată la Întorsura Buzăului a fost în februarie 2005, când în zonă erau minus 36 grade Celsius.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici