Ceaţa şi poleiul îngreunează traficul rutier pe mai multe drumuri din ţară

Trficul rutier era îngreunat, luni dimineaţă, pe mai multe drumuri din ţară, din cauza vizibilităţii reduse de ceaţă şi a poleiului, transmite Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

1 afișare
Imaginea articolului Ceaţa şi poleiul îngreunează traficul rutier pe mai multe drumuri din ţară

Ceaţa şi poleiul îngreunează traficul rutier pe mai multe drumuri din ţară

Astfel, circulaţia pe Autostrada Bucureşti- Constanţa se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă pe tronsonul Lehliu- Fundulea( vizibilitate sub 50 de metri) şi între kilometrii 105 şi 143, unde vizibilitatea este la fel de redusă, însă se semnalează şi polei pe partea carosabilă.

Poliţia Rutieră precizează că, la ora transmiterii ştirii, se acţiona cu materiale antiderapante, pentru înlăturarea pericolului creat de drumul alunecos.

De asemenea, vizibilitatea este foarte redusă (pe alocuri sub 20 de metri) din cauza ceţii dense şi în judeţul Gorj, pe DE79, în zona Bâlteni- Rovinari şi DN67 Târgu Jiu- Motru.

Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu viteză mult redusă, să nu bruscheze comenzile maşinii şi să folosească luminile de întâlnire şi ceaţă, pentru a nu cădea victimă accidentelor rutiere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici