Cel mai mare graffiti din Bucureşti se realizează în Regie: "Blocurile ar trebui să fie un pic mai colorate faţă de griul ăsta obositor" - FOTO, VIDEO

Cea mai mare pictură murală din Bucureşti va vea 18 metri înălţime acoperind în jur de 360 de metri pătraţi de desen. Proiectul va fi finalizat cel mai probabil pe 19 noiembrie, fiind realizat pe o clădire din Regie de către cei de la Sweet Damage Crew.

2913 afișări
Imaginea articolului Cel mai mare graffiti din Bucureşti se realizează în Regie: "Blocurile ar trebui să fie un pic mai colorate faţă de griul ăsta obositor" - FOTO, VIDEO

Cel mai mare graffiti din Bucureşti se realizează în Regie (Imagine: Facebook)

Pentru desen s-au pregătit 100 de litri de vopsea lavabilă şi peste 150 de spray-uri cu vopsea, estimându-se un total de 200 de ore de muncă, unele dintre ele desfăşurându-se la 20 de metri înălţime faţă de sol, distanţă la care băieţii vor urca cu ajutorul unei nacele.

Dacă vremea va "ţine" cu ei, cei de la Sweet Damage Crew vor termina pictura peste aproximativ două săptămâni.

Sweet Damage Crew (http://www.facebook.com/SweetDamageCrew) este o echipa de şapte grafferi, patru dintre aceştia fiind implicaţi în proiectul celei mai mari picturi murale din Bucureşti: Recis, Lost.Optics, Pandelee şi Cage (adică Florin B, care este şi manager de proiect).

Contactat de MEDIAFAX, Cage a declarat că această pictură are ca scop "înfrumuseţarea oraşului".

"Blocurile ar trebui să fie un pic mai colorate faţă de griul ăsta obositor din Bucureşti", a spus artistul.

Referitor la mărimea picturii, Cage a spus că este posibil că pictura să acopere o suprafaţă de 400 metri pătraţi, adăugând că aceasta ar trebui finalizată până la data de 19 noiemebrie, dacă vremea va fi bună.

Sweet Damage Crew este o echipă de grafferi cu peste 15 ani de experienţă în acest domeniu care s-a ocupat de-a lungul timpului de mai multe picturi murale cunoscute bucureştenilor, cum ar fi cea din strada General Eremia Grigorescu, de pe cladirea hub-ului artistic Point (imagine: https://goo.gl/NZImgs) sau cea de la Grădina cu Filme (imagine - https://goo.gl/PCJTIh şi video - https://vimeo.com/128812613).

Sweet Damage Crew - MURAL Gradina cu Filme 2015 from Sweet Damage Crew on Vimeo.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici