Cele mai scumpe accesorii din casele românilor: bucătăria la preţ de apartament cu trei camere şi cada la preţ de Logan

gandulfinanciar rss Cele mai scumpe accesorii din casele românilor: bucătăria la preţ de apartament cu trei camere şi cada la preţ de Logan. Vezi aici GALERIE FOTO de Ionuţ MORARIU | ieri, 16:15 inapoifoto 1 din 5inainte •foto(5)Bucătărie. Preţ: 132.000 de euro Cadă din piatră granada beige, dimensiunea 180x80x50 cm. Preţ: 7.810 euro Dormitor în tonuri închise. Costă 120.000 de euro şi include întreg mobilierul, dressingul şi lavoarul. Dormitor nuanţe pământii. Costă 120.000 de euro şi include întreg mobilierul, dressingul şi lavoarul. Bucătărie. Preţ 66.000 de euro. Unul dintre reperele bunăstării la români este opulenţa exterioară a locuinţei. Casa devine însă doar un accesoriu atunci când elementele care o transformă dintr-un simplu spaţiu rezidenţial într-un cămin poartă amprenta luxului În 2010 "extravaganţă" este cuvântul de ordine în materie de lux casnic. Preţurile exorbitante rămân constanta acestei nişe. Se modifică însă tendinţele momentului, spun specialiştii în design interior.

35 afișări
Imaginea articolului Cele mai scumpe accesorii din casele românilor: bucătăria la preţ de apartament cu trei camere şi cada la preţ de Logan

Bucătărie. Preţ: 132.000 de euro

"Se poartă materialele naturale, abordarea jovială, îmbinarea stilurilor, mobilierul pictat şi personalizat. Este anul în care ne întoarcem în trecut, prin revelarea unui nou trend: clasicul contemporan. Sunt folosite culorile ţipătoare, ce induc o stare de bine, precum roşu sângeriu, mov, roz aprins, toate în combinaţie cu eleganţa nuanţelor elementelor naturale", a declarat pentru gândul Cristina Lăzărescu, manager general al Illustra Design Boutique.

Astfel, amenajarea şi decorarea unei locuinţe cu obiecte vârf de gamă este o investiţie care o poate depăşi, fără mari eforturi de imaginaţie, chiar şi de trei ori pe cea imobiliară. Doar mobilarea completă a unei bucătării poate costa ceva mai mult decât un apartament cu trei camere din zona Unirii.

Citeşte mai multe despre amenajarea şi decorarea unei locuinţe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici