CFR: 60 de trenuri sunt anulate, din Bucureşti nu mai sunt plecări întârziate

Directorul de marketing al CFR Călători, Adrian Vlaicu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că 60 de trenuri din ţară au fost anulate, din Gara de Nord Bucureşti nemaifiiind plecări întâziate.

766 afișări
Imaginea articolului CFR: 60 de trenuri sunt anulate, din Bucureşti nu mai sunt plecări întârziate

CFR: Şaizeci de trenuri au întârzieri, linia directă pentru Constanţa nefiind accesibilă (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax foto)

Oficialul a spus că sunt câteva trenuri din zona Bucureşti anulate, însă întârzieri semnificative nu se mai înregistrează. Două trenuri au avut întârzieri de o sută de minute, întrucât garniturile au plecat tardiv, astfel că la retur au înregistrat întârzieri.

"Întârzierile sunt minore pentru trenurile cu sosire în Bucureşti, existând foarte puţine cu durate mari de întârziere, cauzate de garniturile de tren care au plecat cu întârziere azi-noapte din Bucureşti, iar la plecările de astăzi nu mai există întârzieri", a spus vineri Vlaicu.

Traficul va intra în normal.

Linia directă cu Constanţa este în continuare închisă din cauza problemelor generate de viscol şi zăpadă, însă echipe lucrează de joi la remedierea acestora. Până atunci, ruta folosită pentru Constanţa este cea prin Ploieşti-Buzău-Feteşti.




Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici