CFR suspendă trenurile care fac legătura între România şi Ungaria/Austria

  • CFR suspendă trenurile către Austria şi Ungaria
  • Măsura este luată în contextul pandemiei şi ca urmare a deciziei Ungariei de a închide graniţele pentru cetăţeni străini
  • De asemenea, CFR a suspendat câteva curse interne
320 afișări
Imaginea articolului CFR suspendă trenurile care fac legătura între România şi Ungaria/Austria

CFR suspendă trenurile care fac legătura între România şi Ungaria/Austria

CFR Călători suspendă temporar trenurile internaţionale care fac legătura între România şi Ungaria/Austria, prin Episcopia Bihor, dar şi mai multe trenuri interne.

CFR Călători anunţă că, pentru combaterea răspândirii infecţiei cu Covid-19 şi ca urmare a deciziei Ungariei de a-şi închide graniţele pentru cetăţenii de altă naţionalitate decât cea maghiară, suspendă temporar circulaţia următoarelor trenuri internaţionale care fac legătura între România şi Ungaria/Austria, prin frontiera de stat Episcopia Bihor:

· 406/407 Budapesta – Braşov şi retur

· 143/144 Viena – Cluj Napoca şi retur

· 367/366 Budapesta – Braşov şi retur (trenul va circula doar în trafic intern, pe relaţia Cluj – Napoca – Braşov şi retur).

De asemenea, CFR Călători a decis şi suspendarea temporară a unor trenuri interne, în perioada 19 martie - 16 aprilie 2020, cu posibilitatea de prelungire.

CFR Călători menţionează că nu are secţii închise la operare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici