Chemaţi să aplaneze un conflict într-un bar, doi agenţi de pază din Hunedoara i-au bătut pe scandalagii

Chemaţi să aplaneze un conflict, doi agenţi de pază din Hunedoara au bătut doi bărbaţi cu pumnii şi picioarele în cap. Mai mult, agenţii de pază au chemat un alt bărbat, l-au ajutat să-l bată pe unul dintre clienţi şi apoi l-au abandonat în stradă.

5321 afișări
Imaginea articolului Chemaţi să aplaneze un conflict într-un bar, doi agenţi de pază din Hunedoara i-au bătut pe scandalagii

Foto: 123RF

Potrivit Poliţiei Hunedoara, poliţiştii au stabilit că, la începutul lunii noimebrie, ca urmare a unui scandal provocat într-un bar din oraşul Hunedoara de doi hunedoreni beţi, angajaţii localului au acţionat butonul de panică. Patronul barului a refuzat să îi mai servească pe cei doi clienţi beţi cu alcool, moment în care aceştia au început să jignească angajaţii şi să lovească cu picioarele în scaune.

Doi agenţi ai unei firme de pază au intervenit să aplaneze conflictul însă i-au lovit cu pumnii şi picioarele în cap pe cei doi clienţi beţi.

Ulterior, cei doi agenţi de pază au chemat la faţa locului un hunedorean în vârstă de 37 de ani, „pe care l-au sprijinit în acţiunea violentă faţă de unul dintre cei doi clienţi, căruia i-au aplicat mai multe lovituri, după care l-au abandonat în stradă. Conflictul a fost aplanat datorită intervenţiei la faţa locului a unui număr mare de forţe de ordine (poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali), care au restabilit ordinea şi au demarat cercetări”.

Potrivit Poliţiei Hunedoara, marţi au fost reţinuţi cei doi agenţi de pază, unul dintre cleinţii bătuţi şi bărbatul de 37 de ani, pentru purtare abuzivă, tulburarea ordinii şi liniştii publice, implicarea personalului societăţilor specializate de pază şi protecţie în desfăşurarea de acţiuni de forţă şi loviri sau alte violenţe. Cei 4 urmează să fie prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici