Ciculaţia tramvaielor pe linia 41, blocată din cauza gheţii de pe liniile de tensiune

Cirulaţia tramvaielor pe linia 41 a fost blocată, miercuri dimineaţă, din cauza gheţii depuse pe firul de contact, a declarat purtătorul de cuvânt al RATB, Brânduşa Raeceanu.

30 afișări
Imaginea articolului Ciculaţia tramvaielor pe linia 41, blocată din cauza gheţii de pe liniile de tensiune

Ciculaţia tramvaielor pe linia 41, blocată din cauza gheţii de pe liniile de tensiune (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Încă de la primele ore, echipele RATB s-au deplasat la Podul Ciurel, locul unde s-a produs blocajul tramvaielor 41, pentru a fi dezgheţate firele electrice, acţiunea continuând şi la această oră", a spus Raecean, precizând că 28 de tramvaie sunt blocate.

Ea a anunţat că a fost înfiinţată linia navetă 641, care va prelua călătorii şi care face legătura între Bulevardul Ghencea şi Piaţa Presei şi retur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici