Video Cinci copii din judeţul Vaslui, în stare gravă după ce au mâncat ciuperci otrăvitoare

Cinci copii din judeţul Vaslui, cu vârste cuprinse între 5 şi 16 ani, au ajuns, luni seară, la Spitalul Bârlad, după ce au mâncat ciuperci otrăvitoare, pe care le-au adunat din pădure, transmite corespondentul MEDIAFAX.

713 afișări

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Vaslui, Vasile Lapa, a declarat, luni seara, că cinci copii din satul Siliştea, comuna Iana, au fost duşi la spital, pentru că s-au simţit rău după ce au mâncat ciuperci otrăvitoare.

"Cei cinci copii au fost preluaţi de echipaje medicale, fiind în stare critică, după ce au consumat ciuperci otrăvitoare. Au fost solicitate două echipaje de ambulanţă la faţa locului. Cei cinci minori sunt din familii diferite", a spus Lapa.

Potrivit acestuia, autorităţile efectuează cercetări pentru a vedea dacă mai sunt şi alţi copii care să fi consumat ciuperci împreună cu cei cinci.

De asemenea, Lapa a mai spus că cei cinci copii sunt prieteni şi au mers împreună în pădurea din localitate, au cules ciuperci, le-au gătit şi le-au mâncat, iar la scurt timp li s-a făcut rău şi au anunţat părinţii, care au alertat autorităţile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici