Cinci funcţionari din PMB şi primăriile 1 şi 2, implicaţi în escrocheriile imobiliare

Cinci funcţionari publici din PMB şi primăriile sectoarelor 1 şi 2, alături de Gheorghe Constantinescu, zis Gigi Boeru şi alte trei persoane, acuzate de escrocherii imobiliare în Capitală, vor fi duse miercuri de procurori în faţa instanţei Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

64 afișări
Imaginea articolului Cinci funcţionari din PMB şi primăriile 1 şi 2, implicaţi în escrocheriile imobiliare

Cinci funcţionari din PMB şi primăriile 1 şi 2, implicaţi în escrocheriile imobiliare

Potrivit unui comunicat de miercuri al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, anchetatorii au descoperit o nouă grupare de escroci imobiliari din care fac parte cinci funcţionari din primăriile bucureşteni, precum şi interlopul Gigi Boeru.

Astfel, funcţionarul public B.A.G., de la Direcţia Impozite şi Taxe Locale Sector 1, este acuzat de furnizare de date care nu sunt destinate publicităţii, în vederea obţinerii unui folos material, luare de mită, fals intelectual şi complicitate la tentativă de înşelăciune, iar B.M.C., de la Primăria Municipiului Bucureşti, de furnizare de date care nu sunt destinate publicităţii, în vederea obţinerii unui folos material şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni.

Totodată, funcţionarii publici D.M., de la Direcţia Impozite şi Taxe Locale Sector 2 şi M.N., de la Direcţia Impozite şi Taxe Locale Sector 1, sunt acuzaţi de de furnizare de date care nu sunt destinate publicităţii, în vederea obţinerii unui folos material şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni.

În acest dosar este cercetat şi M.G., funcţionar public la Oficiul Cadastru şi Publicitate Imobiliară Sector 2, pentru furnizare de date care nu sunt destinate publicităţii, în vederea obţinerii unui folos material şi trafic de influenţă.

Gheorghe Constantinescu, zis "Gigi Boeru", este acuzat de tentativă de înşelăciune, dare de mită şi instigarea unui funcţionar la furnizarea de date care nu sunt destinate publicităţii, în vederea obţinerii unui folos material.

Citește mai departe:

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Citește mai departe:

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici