Cine este interlopul Kamaz, care ar fi fraudat referendumul din sediul PNL Cluj

În dosarul în care fostul ministru Teodor Atanasiu este acuzat că a cumpărat voturi la scrutinul de 29 iulie, procurorii arată că fraudarea referendumului era condusă din sediul PNL de un interlop din Ardeal. Este vorba de Bogdan Măgurean, alias KAMAZ, care face parte din clanul Neguş din Oradea.

1968 afișări
Imaginea articolului Cine este interlopul Kamaz, care ar fi fraudat referendumul din sediul PNL Cluj

Cine este interlopul Kamaz, care ar fi fraudat referendumul din sediul PNL Cluj

Clanul lui KAMAZ este cunoscut pentru acte de violenţă, de altfel liderul grupării este închis în Italia pentru omor. Bogdan Măgurean, zis KAMAZ, a fost implicat în numeroase scandaluri, cel mai recent fiind pe 9 august.

Procurorii spun că Bogdan Măgurean era cel care a organizat adevărate "trupe de intervenţie" care aveau ca sarcină cumpărarea de voturi şi fraudarea referendumului. Vezi mai jos detalii despre interlopul Bogdan Măgurean şi despre Dumitru Samson, fiul vitreg al ministrului Apărării Corneliu Dobriţoiu.

Bogdan Măgurean este cunoscut în lumea interlopă sub numele de KAMAZ. Presa locală spune despre KAMAZ că este originar din Sălaj, dar că şi-a "clădit" un nume în lumea interlopă din Oradea. Bogdan Măgurean este prezentat drept membru al clanului Neguş din Oradea. Din acest clan ar face parte şi Alexandru Bundea, fratele fotbalistului Zeno Bundea, mijlocaşul echipei Luceafărul Oradea. Pe 4 iulie, Tribunalul i-a emis o sentinţă de fond într-un dosar în care membrii clanului Neguş erau acuzaţi de tentativă de omor şi vătămări corporale grave. În acest dosar, mai mulţi membri ai clanului au primit amenzi penale, iar faţă de KAMAZ instanţa a dispus disjungerea cauzei pe latura civilă. Potrivit deciziei instanţei, nu există o sentinţă în cazul lui Bogdan Măgurean.

Citeşte mai multe despre interlopul Kamaz pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici