Cine sunt şi ce vor "suveranii", românii care îşi fac singuri buletine, numere de înmatriculare şi acţiuni de "10.000 kilograme aur pur 999.9%"

  • Cazul românului cu act de identitate de "suveran" oprit ieri de jandarmii bucureşteni şi dus apoi la Spitalul de Psihiatrie Alexandru Obregia nu este singular
  • De-a lungul timpului mai mulţi astfel de oameni au fost opriţi de oamenii legii, unii dintre ei având chiar şi numere de înmatriculare "suverane"
  • Aceştia refuză să recunoască autorităţile statului şi se intitulează "entităţi individuale suverane"
10658 afișări
Imaginea articolului Cine sunt şi ce vor "suveranii", românii care îşi fac singuri buletine, numere de înmatriculare şi acţiuni de "10.000 kilograme aur pur 999.9%"

Cine sunt românii "suverani", care îşi fac propriile buletine, numere de înmatriculare şi acţiuni de "10.000 kilograme aur pur 999.9%"

Un bărbat oprit ieri de jandarmi în Sectorul 4 al capitalei le-a prezentat acestora un act de identitate intitulat "Entitatea Suverană Individuală EXEMPT", cu numele "Suveran Sirius". Pe documentul bizar data naşterii este 11.05.2018, iar cea a expirării actuli 05.04.3119. Potrivit unui număr de ordine, acesta este al 34-lea astfel de act.
 
Bărbatul s-a opus ulterior stabilirii identităţii reale, menţionând că este suveran şi că nu recunoaşte nicio autoritate a statului român, finid condus mai întâi la poliţie, apoi la Spitalul de Psihiatrie Alexandru Obregia.
 
CINE SUNT "SUVERANII"
 
Cazul bărbatului care a decis să se identifice drept "Suveran Sirius" nu este singular. De-a lungul ultimilor doi ani au mai fost consemnate astfel de incidente.
 
Respectivii deţinători au actelor de identitate "suverane" sunt membri ai aceleeaşi secte care refuză să recunoască statul român. Ei nu acceptă actele de identitate obişnuite, CNP-urile, paşapoartele ori chiar numerele de înmatriculare ale maşinilor.
 
De asemenea, aceştia refuză să plătească taxe şi impozite şi îşi eliberează aşa zise acţiuni în aur. O astfel de "acţiune" are 10.000 kilograme aur pur 999.9%, se arată în ciudatele documente.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici