Cioloş: Corpul de control al premierului verifică contractele pentru biocide, avem informaţii

Corpul de control verifică modul în care au fost elaborate specificaţiile tehnice şi au fost negociate contractele, "concentrându-se" în primul rând asupra celor pentru biocide, pentru că pe aceste sunt informaţii, unele vechi de doi ani, a afirmat vineri premierul Dacian Cioloş.

273 afișări
Imaginea articolului Cioloş: Corpul de control al premierului verifică contractele pentru biocide, avem informaţii

Cioloş: Corpul de control al premierului verifică contractele pentru biocide, avem informaţii

"Ne concentrăm în primul rând pe contractele pentru dezinfectanţi, pentru biocide. În primul rând pe asta ne concentrăm, pentru că pe asta am informaţii, am anumite informaţii care ne permit să lansăm mai multe piste. Sigur, sunt unele informaţii pe care le-am primit care datează de un an sau doi, dar o se verficăm totuşi modul în care au fost elaborate specificaţiile tehnice şi au fost negociate contractele", a spus Cioloş, vineri, după verificarea efectuată la Ministerul Sănătăţii împreună cu o echipă condusă de şeful corpului de control al premierului, Valentin Mircea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici