Circulaţia liniei de tramvaie 41 din Capitală a fost reluată după trei ore de blocaj/ Probleme sunt în toată Capitala. Care sunt liniile afectate

Circulaţia liniei de tramvaie 41 din Capitală a fost reluată, sâmbătă, după mai bine de trei ore de blocaj, anunţă Societatea de Transport Bucureşti (STB).

1920 afișări
Imaginea articolului Circulaţia liniei de tramvaie 41 din Capitală a fost reluată după trei ore de blocaj/ Probleme sunt în toată Capitala. Care sunt liniile afectate

Tramvaiele 41, blocate la Piaţa Crângaşi din cauza unui cablu căzut. Probleme în toată Capitala

UPDATE ora 16.45 S-a reluat normal circulatia tramvaielor liniei 41, la capat de linie Ghencea.

Tramvaiele au stat blocate de la ora 12:00 la ora 15:10", arată STB, într-un mesaj postat pe pagina de Twitter.

A fost reluată şi circulaţia în zona Bucur Obor, unde tramvaiele au stat blocate de la 09:45 până la 14:30. S-a remediat situaţia pe linia 32.

În continuare, tramvaiele liniei 21 sunt blocate în zona Calea Moşilor /Olari din cauza unui fir de contact rupt.

UPDATE ora 12.56: Blocaj din nou pe linia tramvaielor 41 din Capitală din cauza crengilor căzute pe reţeaua de contact

Tramvaiele liniei 41 din Capitală sunt blocate din nou, la momentul transmiterii ştirii, la capătul de linie Ghencea din cauza crengilor căzute pe reţeaua de contact, anunţă Societatea de Transport Bucureşti (STB).

"Tramvaiele liniei 41 sunt blocate la capăt de linie Ghencea din cauza crengilor căzute pe reţeaua de contact", potrivit unui anunţ postat pe pagina de Twitter a Societăţii de Transport Bucureşti (STB).

În zona Bucur-Obor din Capitală, liniile tramvaielor 1, 34, 46 sunt blocate din cauza unui fir de contact rupt.

Pe bulevradul Iancu de Hunedoara, este un copac căzut pe reţeaua de contact, iar circulaţia tramvaielor este de asemenea blocată în timp ce pe bulevardul Ferdinand, troleibuzele liniilor 69 şi 85 sunt blocate din cauza unui copac căzut pe reţeaua de contact.

UPDATE ora 12.01: Circulaţia tramvaielor 23, 27, 1, 34, 46, 68 şi 85 este blocată, la momentul transmiterii ştirii, în Capitală, din cauza firelor de contacte rupte şi a copacilor căzuţi de reţeaua de contact, anunţă Societatea de Transport Bucureşti.

Pe bulevardul Ferdinand, troleibuzele liniilor 69 şi 85 sunt blocate din cauza unui copac căzut pe reţeaua de contact, în timp ce în zona Bucur-Obor, tramvaiele liniilor 1, 34 şi 46 sunt blocate din cauza unui fir de contact rupt.

Pe bulevardul Mărăşeşti / Dimitrie Pompei, circulaţia tramvaielor liniilor 23 şi 27 este blocată din cauza unui fir de contact rupt.

A fost reluată în schimb circulaţia cu linia tramvaielor 41 la Piaţa Crângaşi, precum şi circulaţia la Sfântu Gheorghe cu tramvaiele liniilor 16 şi 21.

Tramvaiele 41, blocate la Piaţa Crângaşi din cauza unui cablu căzut

Reprezentanţii Societăţii de Transport Bucureşti (STB) anunţă, pe Twitter, că la Piaţa Crângaşi din Capitală, linia tramvaiului 41 este blocată din cauza unui cablu căzut pe reţeaua de contact.

"În toată Capitala, sunt probleme privind circulaţia mijloacelor de transport, din cauza crengilor şi a copacilor căzuţi pe carosabil şi pe reţeaua de contact a tramvaielor şi troleibuzelor", potrivit unui anunţ al Societăţii de Transport Bucureşti.

Şi pe Şoseaua Giurgiului /Luica, tramvaiele liniilor 7, 11 şi 25 au fost blocate din cauza unui cablu căzut pe reţeaua de contact.

În zona Sfântul Gheorghe, tramvaiele liniilor 16 şi 21 sunt blocate din cauza unei crengi căzute pe reţeaua de contact în timp ce pe strada Vatra Luminoasă, troleibuzele liniilor 70,79,86 şi 90 sunt blocate din cauza firului de contact îngheţat.

Capitala se află sub atenţionare cod galben de precipitaţii moderate cantitativ, intensificări temporare ale vântului şi polei până duminică dimineaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici