Circulaţia pe Autostrada Soarelui, oprită temporar în urma unui incendiu

Traficul rutier pe Autostrada Soarelui A2 a fost oprit temporar, luni după-amiază, din cauza unui incendiu la o mirişte din apropierea A2, în dreptul kilometrului 121, circulaţia fiind deviată spre DN 3, pe ambele sensuri, informează Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

2 afișări
Imaginea articolului Circulaţia pe Autostrada Soarelui, oprită temporar în urma unui incendiu

Circulaţia pe Autostrada Soarelui, oprită temporar în urma unui incendiu

Incendiul a izbucnit luni, în jurul orei 15.00, la o mirişte din apropierea Autostrăzii Bucureşti-Constanţa, în dreptul kilometrului 121, fumul reducând considerabil vizibilitatea şi punând în pericol siguranţa circulaţiei rutiere.

Astfel, Poliţia Rutieră a luat măsura opririi temporare a traficului, până la stingerea focului. Circulaţia pe sensul către Bucureşti se desfăşoară deviat de la kilometrul 145, prin Feteşti, pe DN 3 şi pe sensul către Cernavodă, de la kilometrul105, prin Drajna, tot pe DN3, precizează sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici