Circulaţia pe Defileul Jiului, redeschisă pentru toate categoriile de autovehicule

Circulaţia rutieră a fost redeschisă pe Defileul Jiului intre Bumbeşti Jiu si Petroşani pentru toate categoriile de autovehicule, informează CNAIR.

1031 afișări
Imaginea articolului Circulaţia pe Defileul Jiului, redeschisă pentru toate categoriile de autovehicule

Circulaţia pe Defileul Jiului a fost redeschisă pentru toate categoriile de autovehicule

Din cauza căderilor masive de zăpadă de pe versanţi pe raza judeţului Hunedoara traficul rutier a fost intrerupt temporar intre Bumbeşti Jiu şi Petroşani, precizează compania. Echipaje ale CNAIR şi ale Poliţiei Rutiere monitorizează în permanenţă zona pentru ca circulaţia rutieră să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici