Circulaţia pe mai multe drumuri naţionale este îngreunată din cauza zăpezii (Video)

Circulaţia pe mai multe drumuri naţionale este îngreunată, luni dimineaţă, din cauza zăpezii depuse în urma ninsorii din ultimele ore, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române, care precizează că până în prezent nu sunt artere cu trafic oprit din cauza condiţiilor meteorologice.

18 afișări
Imaginea articolului Circulaţia pe mai multe drumuri naţionale este îngreunată din cauza zăpezii (Video)

Circulaţia pe mai multe drumuri naţionale este îngreunată din cauza zăpezii (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, se circulă îngreunat în judeţele Prahova, Covasna, Braşov, Mureş, Vrancea, Gorj şi Hunedoara, unde există numeroase artere rutiere pe care zăpada este de aproximativ doi centimetri.

Până la trei centimetri este stratul de zăpadă pe DN 1, între kilometrii 135 şi 150, în zona Turda din judeţul Cluj şi pe câteva drumuri din judeţul Harghita, respectiv DN 12, între localităţile Tuşnad şi Topliţa, DN 12A, pe segmentul kilometric 0 - 38, situat între Miercurea-Ciuc şi Lunca de Jos, DN 13A, între Praid şi Miercurea-Ciuc, DN 13B Praid - Gheorghieni, DN 13C Vânători - Bisericani, DN 15, pe tronsonul Topliţa - Tulgheş.

Pe două drumuri din zonele montane înalte ale judeţelor Alba şi Vâlcea stratul de zăpadă măsoară între doi şi patru centimetri, respectiv DN 67C Curpăt - Şugag şi DN 7A Voineasa - Obârşia Lotrului.

Stratul de zăpadă este de aproximativ cinci centimetri pe DN 2D, în zona Ojdula din judeţul Covasna, DN 7C, între Bâlea Cascadă şi Cârţişoara şi DN 1R, în zona Belis din judeţul Cluj.

Poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferii care tranzitează aceste zone să îşi echipeze maşinile cu anvelope de iarnă şi să aibă la îndemână lanţuri antiderapante, lopeţică şi nisip.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici