Circulaţia pe strada Colţei, oprită aproape două luni

Circulaţia rutieră pe strada Colţei, între străzile Slănic şi General Florescu, va fi oprită, în perioada 21 iulie - 15 septembrie, din cauza unor lucrări de înlocuire a reţelei de canalizare, informează Poliţia Capitalei.

25 afișări
Imaginea articolului Circulaţia pe strada Colţei, oprită aproape două luni

Circulaţia pe strada Colţei, oprită aproape două luni (Imagine:Mediafax Foto)

Pe perioada lucrărilor, traficul rutier va fi deviat de la intersecţia Bulevardului I.C. Brătianu cu strada Colţei. Şoferii care tranzitează zona pot circula pe ruta ocolitoare prin Bulevardul I.C.Brătianu, Bulevardul Carol I, strada Hristo Botev.

Apa Nova începe, luni, lucrările de înlocuire a reţelei de canalizare de pe strada Dimitrie Bolintineanu (cu o lungime de 20 de metri) şi pe strada Colţei (în lungime de 235 de metri), unde există risc de avarii care ar putea pune în pericol circulaţia în zonă.

În perioada lucrărilor, care vor dura aproximativ 70 de zile, alimentarea cu apă în zonă nu va fi întreruptă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici