Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate pe DN1

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, duminică după-amiază, pe DN1, pe sensul de coborâre dinspre Braşov către Bucureşti coloanele de maşini întinzându-se pe câţiva kilometri.

15 afișări
Imaginea articolului Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate pe DN1

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate pe DN1

Circulaţia rutieră pe DN1 este îngreunată începând de la ieşirea din staţiunea Sinaia până în localitatea prahoveană Comarnic.

Potrivit şoferilor aflaţi în trafic, autovehiculele circulă bară la bară cu o viteză ce nu depăşete 20 de kilometri la oră, iar coloanele de maşini se întind pe mai mulţi kilometri.

Poliţiştii de la Dispeceratul de monitorizare a traficului rutier de la Sinaia au afirmat că, deşi drumul este aglomerat, nu se înregistrează blocaje în trafic.

Pe sensul de urcare dinspre Bucureşti către munte circulaţia se desfăşoară în condiţii normale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici