Circulaţie cu restricţii pe DN 1, în zona Posada, în urma unui accident

Circulaţia rutieră pe Drumul Naţional 1, pe serpentinele de la Posada, de desfăşura cu restricţii, marţi dimineaţa, în urma unui accident rutier în care două persoane au fost grav rănite.

1 afișare
Imaginea articolului Circulaţie cu restricţii pe DN 1, în zona Posada, în urma unui accident

Circulaţie cu restricţii pe DN 1, în zona Posada, în urma unui accident rutier

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 9.30, în zona serpentinelor de la Posada.

În urma primelor cercetări de la faţa locului, poliţiştii au stabilit că şoferul unui autoturism Dacia Logan, care se deplasa dinspre Braşov către Bucureşti, a intrat pe contrasens, unde maşina a lovit o autoutilitară, în urma impactului două persoane aflate în Dacia fiind grav rănite. A fost nevoie de intervenţia echipei de descarcerare a Detaşamentului de Pompieri de la Sinaia pentru ca cei doi să fie scoşi dintre fiarele contorsionate ale maşinii.

Conform poliţiştilor, la scurt timp de la producerea acestui accident autoutilitara a fost lovită de o a treia maşină al cărei şofer nu ar fi fost atent la drum.

În urma accidentului, traficul rutier pe DN 1 a fost restricţionat pentru a permite intervenţia echipei de descarcerare, însă nu sunt blocaje în trafic, iar drumul nu este foarte aglomerat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici