Circulaţie îngreunată de ceaţă pe mai multe drumuri naţionale din Mureş, Suceava, Iaşi şi Botoşani

Traficul rutier pe numeroase drumuri naţionale importante din judeţele Mureş, Suceava, Iaşi şi Botoşani se desfăşoară îngreunat, din cauza ceţii dense, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

337 afișări
Imaginea articolului Circulaţie îngreunată de ceaţă pe mai multe drumuri naţionale din Mureş, Suceava, Iaşi şi Botoşani

Circulaţie îngreunată de ceaţă pe mai multe drumuri naţionale din Mureş, Suceava, Iaşi şi Botoşani

"Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră, traficul rutier pe numeroase drumuri naţionale importante se desfăşoară îngreunat, din cauza ceţii dense. Fenomenul este semnalat pe arterele din judeţele Mureş, Suceava, Iaşi şi Botoşani. În judeţul Iaşi, vizibilitatea este redusă, pe alocuri, sub 20 de metri pe DN24 Vaslui – Iaşi, pe tronsonul cuprins între localităţile Bucium şi Poieni (kilometrii 175 – 184)", potrivit unui comunicat de presă al Centrului Infotrafic al Poliţiei Române remis MEDIAFAX.

Poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să manifeste prudenţă sporită la volan, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici