Circulaţie îngreunată de ninsoare şi viscol pe DN 17, în Pasul Tihuţa

Circulaţia era îngreunată, marţi dimineaţa, pe Drumul Naţional 17, în Pasul Tihuţa, din cauza ninsorii puternice şi a viscolului.

1 afișare
Imaginea articolului Circulaţie îngreunată de ninsoare şi viscol pe DN 17, în Pasul Tihuţa

Circulaţie îngreunată de ninsoare şi viscol pe DN 17, în Pasul Tihuţa

Dispecerul de serviciu de la Secţia Bistriţa a Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Cluj a informat, marţi, că cel mai greu se circulă între kilometri 111 şi 113, la cota cea mai înaltă a pasului, unde vizibilitatea era redusă din cauza viscolului. Pe tot parcusrul nopţii de luni spre marţi, drumarii au aruncat pe şoselele din Bistriţa-Năsăud peste 120 de tone de antiderapant.

Sistemul de Gospodărire a Apelor a informat, marţi, că cel mai mult a nins la Romuli, localitate situată la graniţa cu judeţul Maramureş, unde au căzut trei litri/mp în 24 de ore. Cel mai consistent strat de zăpadă, de şapte centimetri, este la Valea Mare, la poalele Munţilor Rodnei.

În dimineaţa zilei de marţi, cea mai scăzută temperatură din Bistriţa-Năsăud s-a înregistrat la Mureşenii Bârgăului, minus 10,4 grade Celsius.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici