Circulaţie îngreunată de polei, în judeţul Constanţa

Circulaţia pe drumurile din judeţul Constanţa se desfăşoară îngreunat, luni, din cauza poleiului, însă nu există artere rutiere blocate.

22 afișări
Imaginea articolului Circulaţie îngreunată de polei, în judeţul Constanţa

Circulaţie îngreunată de polei, în judeţul Constanţa (Imagine: Remus Suciu/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Constanţa, în mare parte a judeţului carosabilul este acoperit cu un strat de polei, iar pe toate drumurile din judeţ se acţionează cu utilaje şi cu material antiderapant.

De asemenea, din cauza vântului puternic, luni dimineaţă au fost închise porturile Constanţa Sud fluvial, Midia şi Mangalia.

Tot din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, unsprezece localităţi din judeţ au rămas fără energie electrică în noaptea de duminică spre luni, iar echipele ENEL acţionează pentru remedierea acestor avarii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici