Circulaţie îngreunată pe Autostrada Soarelui din cauza poleiului

Circulaţia pe Autostrada Bucureşti - Constanţa, între kilometri 12 şi 65, se desfăşoară cu dificultate, sâmbătă, din cauza poleiului format pe carosabil.

1 afișare

Potrivit Centrului Infotrafic din Poliţia Română, pe autostradă au fost trimise maşini care împrăştie material antiderapant.

Poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să circule cu viteză redusă şi să mărească distanţa de siguranţă faţă de maşinile din faţă pentru a putea preveni un eventual accident.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici