Circulaţie îngreunată pe DN6 între Alexandria şi Bucureşti

Centrul Infotrafic anunţă că duminică seară, pe DN6, între Alexandria şi Bucureşti se circulă cu mare dificultate, coloana de maşini pe sensul spre Capitală întinzându-se pe o distanţă de aproximativ zece kilometri, între localităţile Valea Plopilor şi Mihăileşti.

49 afișări
Imaginea articolului Circulaţie îngreunată pe DN6 între Alexandria şi Bucureşti

Circulaţie îngreunată pe DN6 între Alexandria şi Bucureşti

Şoferii sunt sfătuiţi să rămână în coloană şi să nu intre în depăşire, pentru a evita coliziunea cu maşinile care circulă din celălalt sens.

Totodată, traficul rutier pe Autostrada Bucureşti-Piteşti şi pe DN 1 a început să se intensifice, duminică seară, pe sensul de mers spre Capitală.

Potrivit Secţiei Poliţie Autostrăzi şi Brigăzii de Poliţie Rutieră a Capitalei, se circulă îngreunat începând din zona kilometrului 12 al autostrăzii până după intrarea în Bucureşti, pe bulevardul Iuliu Maniu şi la cealaltă intrare în capitală, în zona de nord, pe DN 1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici