Clotilde Armand îşi prezintă realizările şi dă vina pe „greaua moştenire”: „Am preluat o primărie în pragul falimentului”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, afirmă că anul 2021 a fost unul bun pentru reformele pe care le-a demarat, subliniind că a preluat o primărie în "pragul falimentului" şi a reuşit să o facă "performantă".

2441 afișări
Imaginea articolului Clotilde Armand îşi prezintă realizările şi dă vina pe „greaua moştenire”: „Am preluat o primărie în pragul falimentului”

Clotilde Armand îşi prezintă realizările şi dă vine pe „greaua moştenire”: „Am preluat o primărie în pragul falimentului”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, afirmă că anul 2021 a fost unul bun pentru reformele pe care le-a demarat, subliniind că a preluat o primărie în "pragul falimentului" şi a reuşit să o facă "performantă".

"Fiecare sfârşit de an este un prilej de reflecţie. Despre ceea ce-a fost, despre ceea ce va fi. Despre ce-am făcut bine, despre ce-am făcut mai puţin bine în perioada această tulbure a omenirii noastre. (...) Privind în urmă pot să spun că am avut un an bun pentru reformele noastre din primărie, a fost un an în care efortul nostru a dat roade. Am preluat o primărie în pragul falimentului şi am reuşit să o facem performantă", afirmă Clotilde Armand, vineri, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Edilul-şef al Sectorului 1 susţine că a reuşit "ceea ce nu a făcut nici o primărie din ţară într-un timp atât de limitat", enumerând mai multe din măsurile implementate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici