Cluj-Napoca: Agent de circulaţie, luat la bătaie de o femeie de 50 de ani

O femeie în vârstă de 50 de ani din Cluj-Napoca este cercetată pentru ultraj, după ce a bătut un agent de la Poliţia Rutieră, ca urmare a faptului că omul legii nu i-a permis accesul cu maşina pe o stradă închisă circulaţiei, din cauza unui meci de fotbal.

1031 afișări
Imaginea articolului Cluj-Napoca: Agent de circulaţie, luat la bătaie de o femeie de 50 de ani

Cluj-Napoca: Agent de circulaţie, luat la bătaie de o femeie de 50 de ani

Conform unor surse judiciare, Sanda Câmpean, în vârstă de 50 de ani, din Cluj-Napoca este cercetată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca pentru ultraj.

Potrivit surselor citate, miercuri, în jurul orei 17.20, înaintea meciului dintre CFR Cluj şi AS Roma, un echipaj format dintr-un agent de la Poliţia Rutieră, unul de la ordine publică şi unul de la Poliţia Comunitară a oprit o maşină la intersecţia dintre străzile Dragalina şi Emil Racoviţă, deoarece în zonă aveau voie să intre cu maşina doar riveranii, circulaţia spre stadion fiind restricţionată din cauza meciului de fotbal.

Autoturismul era condus de un cetăţean francez, iar pe bancheta din dreapta se afla Sanda Câmpean. Deoarece cei doi nu au putut dovedi că locuiesc în zonă, nu au fost lăsaţi să meargă mai departe.

Supărată, Sanda Câmpean a coborât din maşină şi l-a luat la bătaie pe agentul Adrian Oniga.

Conform surselor citate, femeia l-a lovit cu pumnii şi cu picioarele pe agentul de poliţie, iar după ce s-a liniştit a fost dusă la sediul Poliţiei Rutiere Cluj pentru declaraţii.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, care o cercetează pe Sanda Câmpean în stare de libertate, pentru ultraj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici