Cluj: Un microbuz în care erau 13 copii a intrat într-o casă

Un microbuz care transporta 13 copii a intrat, vineri după-amiază, într-un imobil din localitatea Vultureni, judeţul Cluj, şapte dintre copii fiind duşi la spital cu răni uşoare.

18 afișări
Imaginea articolului Cluj: Un microbuz în care erau 13 copii a intrat într-o casă

Cluj: Un microbuz în care erau 13 copii a intrat într-o casă

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Raluca Seucan, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că în funcţie de numărul de zile de spitalizare de care vor avea nevoie copiii şoferul riscă să fie cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

"Un microbuz care se deplasa pe DJ 109 a intrat într-un imobil din comuna Vultureni. Accidentul a fost cauzat de neadaptarea vitezei la condiţiile de drum, şoferul pierzând direcţia de mers. Şapte din cei 13 copii au fost duşi la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) pentru investigaţii", a spus Seucan.

Cei şapte copii au fost duşi la UPU a Spitalului Clinic de Urgenţă Copii din Cluj, fără să fi suferit răni grave.

Potrivit medicilor de la UPU, copiii au doar zgârieturi şi sunt foarte speriaţi.

De asemenea, şi şoferul microbuzului, Alexandru B., de 57 de ani, a fost dus la UPU 1, pentru investigaţii.

Microbuzul aparţine unei fundaţii care transporta copii din Gherla în satul Fodora.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici