Clujul creşte capacitatea de internare pentru bolnavii COVID-19

Clujul creşte capacitatea de internare pentru bolnavii COVID-19 în patru unităţi medicale. Odată cu publicarea Ordinului MS, vor fi în plus 17 paturi ATI şi 149 de paturi normale pentru pacienţii infectaţi cu SARS-CoV-2.

430 afișări
Imaginea articolului Clujul creşte capacitatea de internare pentru bolnavii COVID-19

Clujul creşte capacitatea de internare pentru bolnavii COVID-19

În Ordinul ministrului Sănătăţii au fost cuprinse cele patru noi unităţi medicale din judeţul Cluj care preiau pacienţi COVID. Este vorba de creşterea capacităţii de internare cu 17 paturi ATI şi încă 149 paturi normale COVID.

În Clinica Medicală 1 vor fi, pentru COVID-19, 68 de paturi normale şi 6 de ATI, la IRGH - 26 de paturi normale şi 4 ATI, la Spitalul Militar – în plus 25 paturi normale şi 5 ATI, la Spitalul Dej – în plus 30 de paturi normale şi 2 ATI.

„Este un total de 69 de paturi ATI Covid în acest moment în judeţul Cluj. În perioada următoare vom extinde capacitatea şi vom ajunge la aproape 100 de paturi ATI Covid, sunt în curs de realizare procedurile în acest sens”, a transmis, sâmbătă, prefectul Clujului, Mircea Abrudean.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
internare,
bolnav,
covid

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici