CNAIR anunţă că se circulă pe toate sectoarele de drum naţional şi autostradă

CNAIR anunţă că marţi seara nu mai sunt drumuri naţionale şi autostrăzi închise din cauza zăpezii şi a viscolului.

111 afișări
Imaginea articolului CNAIR anunţă că se circulă pe toate sectoarele de drum naţional şi autostradă

Reprezentanţii Companiei de Drumuri anunţă că începând de marţi seara se circulă fără restricţii de tonaj pe DN 23B între Măicăneşti şi Ciorăşti, în judeţul Vrancea.

„După acţiunile drumarilor s-a reuşit redeschiderea circulaţiei pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 23B (km 2+000 – km 15+000) între Măicăneşti şi Ciorăşti”, a anunţat CNAIR.

La această oră nu mai este închisă circulaţia pe sectoare de drum naţional sau autostradă din cauza condiţiilor meteorologice din ultima perioadă, au precizat cei de la CNAIR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici