CNAS şi instituţiile judeţene subordonate nu vor fi afectate de OUG privind deconcentratele

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate şi instituţiile judeţene din subordine nu vor fi afectate de OUG privind deconcentratele, întrucât respectivul act normativ nu face referire la CNAS, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, Augustus Costache, purtătorul de cuvant al instituţiei.

44 afișări
Imaginea articolului CNAS şi instituţiile judeţene subordonate nu vor fi afectate de OUG privind deconcentratele

CNAS şi instituţiile judeţene subordonate nu vor fi afectate de OUG privind deconcentratele

"Nu suntem prevăzuţi în anexă. În plus, directorii-preşedinţi ai caselor judeţene de asigurări de sănătate au fost angajaţi prin concurs şi au contract de management. În perioada martie-aprilie au fost organizate concursuri pentru aceste posturi, deci toţi şefii au contracte noi", a precizat Augustus Costache.

Săptămâna viitoare va fi organizat concurs pentru funcţia de director al CNAS, după ce fostul şef, Eduard Armeanu, a demisionat.

Ordonanţa privind deconcentratele este aplicată începând de joi, deoarece a intrat în vigoare odată cu publicarea ei în Monitorul Oficial. Actul guvernamental permite înlocuirea tuturor şefilor de servicii, notificarea fiind trimisă acestora în două zile pentru a respecta atât cele 30 zile de preaviz, cât şi cele 32 zile din ordonanţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici