Coadă de dricuri la morga din Suceava. Imagini dramatice surprinse în singurul oraş izolat din România

  • O treime dintre pacienţii diagnosticaţi cu COVID-19 în România sunt din oraşul Suceava
  • Suceava şi câteva localităţi mărginaşe au fost izolate de autorităţi
  • Cel puţin 18 persoane au murit la Suceava, potrivit Obiectiv de Suceava
3789 afișări
Imaginea articolului Coadă de dricuri la morga din Suceava. Imagini dramatice surprinse în singurul oraş izolat din România

Coadă de dricuri la morga din Suceava. Imagini dramatice surprinse în singurul oraş izolat din România

Oraşul Suceava şi mai multe localităţi limitrofe au fost izolate de autorităţi pentru a preveni răspândirea epidemiei de coronavirus. Aproximativ o treime din totalul pacienţilor diagnosticaţi cu COVID-19 în România provin din oraşul bucovinean, care trece prin momente dificile.
 
Spitalul Judeţean din Suceava a devenit focar de COVID-19, câteva zeci de cadre medicale îmbolnăvindu-se de asemenea.
 
Publicaţia Obiectiv de Suceava a suprins astăzi o imagine dramatică. La morga din oraş dricurile au ajuns să facă coadă pentru a-i lua pe cei decedaţi.
 
Obiectiv de Suceava scrie că potrivit surselor din Spitalul Judeţean numai ieri au murit 18 persoane.
 
Alţi 32 de pacienţi au fost internaţi pe secţia de Boli Infecţioase, mai notează sursa citată.
 
La Suceava, pacienţii sunt îngrijiţi de medici cu alte specializări, care primesc indicaţii prin intermediul telefonului. Asta pentru că specialiştii au fost izolaţi ca urmare a contactării virusului.
 
Sursă FOTO: Obiectiv de Suceava
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici