COD GALBEN de furtună în Capitală

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, luni seară, o atenţionare nowcasting cod galben de furtuni pentru Capitală, valabilă până la ora 18.50.

611 afișări
Imaginea articolului COD GALBEN de furtună în Capitală

COD GALBEN de furtună în Capitală

Meteorologii avertizează că se vor semnala averse ce vor cumula 10-15 l/mp, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Aceste fenomene se vor manifesta îndeosebi în zona sudică a Capitalei.

ANM a emis cod galben de furtuni şi pentru judeţele Prahova, Dâmboviţa, Ialomiţa, Buzău, Ilfov, Călăraşi, Vâlcea, Olt, Gorj, Braşov, Harghita, Mureş, Sibiu şi Satu Mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici