COD GALBEN DE NINSORI în Bucureşti: 47 de utilaje pentru combaterea poleiului, în stradă de marţi seară

Un număr de 47 de utilaje destinate combaterii poleiului se află, de marţi seară, în zonele din Bucureşti aflate în apropierea pantelor, rampelor, podurilor şi pasajelor, urmând ca în timpul nopţii, în funcţie de evoluţia vremii, să împrăştie antiderapant pe toate arterele, potrivit PMB.

907 afișări
Imaginea articolului COD GALBEN DE NINSORI în Bucureşti: 47 de utilaje pentru combaterea poleiului, în stradă de marţi seară

COD GALBEN DE NINSORI în Bucureşti: 47 de utilaje pentru combaterea poleiului, în stradă de marţi seară (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

Astfel, în sectorul 1 sunt în teren şase utilaje ale operatorului de deszăpezire Romprest, în sectorul 2 sunt 14 de la Supercom, în sectorul 3 - nouă ale Rosal, în sectorul 4 - şase ale REBU, în sectorul 5 - tot şase, de la Romprest, iar în sectorul 6 - alte şase, ale firmei Urban.

Primăria Municipiului Bucureşti mai precizează că, având în vedere scăderea temperaturii, au fost deschise centrele destinate persoanelor fără adăpost, respectiv Complexul de Servicii Medicale din strada Theodor Pallady (700 de locuri), Adăpostul "Sf. Luca" din cartierul Berceni (170 de locuri) şi Centrul de Asistenţă pentru Mamă şi Copil din Şoseaua Viilor (50 de locuri).

Pentru orice sesizare privind serviciile publice de apă, căldură şi electricitate, bucureştenii pot sunt la numărul gratuit 0800.800.868, pus la dispoziţie de municipalitate.

Capitala şi 16 judeţe din sudul şi vestul ţării se află, în intervalul marţi, ora 20.00 - miercuri, ora 14.00, sub avertizare cod galben de ninsori şi viscol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici