Cod galben de vânt puternic în şase judeţe, până la ora 16.00

Codul galben de vânt a fost extins în alte şase judeţe, pe lângă Constanţa şi Tulcea. La munte se vor înregistra intensificări ale vântului cu viteze la rafală şi de 100 de kilometri pe oră, dar şi zăpadă spulberată sau viscolită.

1038 afișări
Imaginea articolului Cod galben de vânt puternic în şase judeţe, până la ora 16.00

Cod galben de vânt puternic în două judeţe, până la ora 14.00

Potrivit noilor avertizări emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, în judeţele Ialomiţa, Brăila, Buzău şi Călăraşi se vor înregistra intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 55 - 65 de kilometri pe oră până la ora 16.00.
 
De asemenea, la munte, în judeţele Suceava şi Neamţ, se vor înregistra intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 90 -100 de kilometri pe oră până la ora 13.30. Se semnalează şi zăpadă spulberată, care determină scăderea vizibilităţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici