Cod galben de vijelie în Capitală şi în alte patru judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare nowcasting de ploi şi vânt pentru mai multe zone din ţară.

3334 afișări
Imaginea articolului Cod galben de vijelie în Capitală şi în alte patru judeţe

ANM a emis o atenţionare COD GALBEN de vânt. Care sunt zonele vizate (Imagine Shutterstock / Mediafax Foto)

Meteorologii anunţă că între 15:50 şi 17:20, în Bucureşti , Ilfov şi Giurgiu se vor semnala grindină de mici dimensiuni şi intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie. Aversele vor cumula izolat peste 15...20 l/mp şi frecvente descărcări electrice.

Totodată, a fost emisă avertizare cod galben de tip nowcasting de grindină, vânt şi descărcări electrice pentru judeţele Prahova şi Tulcea.

În paralel, în judeţele Bacău, Vaslui, Neamţ, precum şi în zona de munte a judeţului Vrancea, se vor cumula cantităţi de apă ce vor depăşi local 50 l/mp şi izolat 80 l/mp, specialiştii anunţând că este în vigoare un cod portocaliu de ploi până la ora 20.00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici