Angajări la MAI: Doar o treime dintre cei înscrişi au trecut probele eliminatorii

Doar puţin peste o treime dintre cei 26.155 de candidaţii înscrişi pentru angajări din sursă externă în cadrul Ministerul Afacerilor Interne (MAI) au trecut de probele eliminatorii şi vor merge mai departe pentru probele sportive şi testul scris, anunţă reprezentanţii MAI.

5168 afișări
Imaginea articolului Angajări la MAI: Doar o treime dintre cei înscrişi au trecut probele eliminatorii

Angajări la MAI: Doar o treime dintre cei înscrişi au trecut probele eliminatorii

Într-un comunicat de presă, reprezentanţii MAI anunţă că 9.114 de candidaţi merg mai departe în cadrul concursului de angajare din sursă externă, după ce au promovat primele probe eliminatorii. Aceştia reprezintă puţin peste o treime din cei 26.155 de oameni înscrişi pentru cele 1.873 de posturi disponibile.

"Până în prezent, cei 26.155 de candidaţi înscrişi pentru cele 1.873 de posturi au avut de trecut probele medicale, testarea psihologică, precum şi verificarea îndeplinirii condiţiilor de participare la concurs. Cele mai multe posturi scoase la concurs sunt de agenţi de ordine publică pentru secţiile de poliţie din mediul rural şi din Municipiul Bucureşti", se arată în comunicatul MAI.

Reprezentanţii instituţiei precizează că pentru concursurile pentru reîncadrare a foştilor angajaţi ieşiţi din sistem sunt disponibile la concurs 1.107 de posturi în Poliţia Română, Jandarmeria Română, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul General pentru Imigrări şi Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră. Aici, dintre cei 1.885 de candidaţi înscrişi vor merge mai departe 877, după ce au trecut probele medicale şi testarea psihologică.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici