Codul spărgătorilor de bancomate

În limbajul secret al spărgătorilor, "varză 1, 2 sau 3" arată cât de greu se poate goli aparatul, iar "manevră" este semnalul că infractorii ar putea fi depistaţi. Liderul celei mai mari bande de spărgători de bancomate, taximetristul Ciprian Anoca, a câştigat un milion de lei în urma a cel puţin şapte spargeri, susţin procurorii, potrivit cotidianului Adevărul.

124 afișări
Imaginea articolului Codul spărgătorilor de bancomate

Codul spărgătorilor de bancomate (Imagine: Mediafax Foto)

În perioada 2007-2009, cei nouă membri au tăiat cu flexul şapte bancomate fără camere de supraveghere şi senzori de mişcare, din primării, cămine culturale şi clădiri dezafectate din judeţele Timiş, Buzău, Maramureş, Teleorman şi Mureş.

Citeşte mai multe despre codul de comunicare al spărgătorilor de bancomate pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici