Comisarul şef Cătălin Adrian Bucur, noul adjunct al IPJ Bihor, în locul lui Ioan Brîndaş, arestat preventiv

Fostul adjunct al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor, Ioan Brîndaş, arestat preventiv pentru acte de corupţie, a fost înlocuit cu comisarul şef Cătălin Adrian Bucur, printr-o dispoziţie a şefului Poliţiei Române.

225 afișări
Imaginea articolului Comisarul şef Cătălin Adrian Bucur, noul adjunct al IPJ Bihor, în locul lui Ioan Brîndaş, arestat preventiv

Comisarul şef Cătălin Adrian Bucur, noul adjunct al IPJ Bihor, în locul lui Ioan Brîndaş, arestat preventiv (Imagine: Diana Iurkiewicz/ Mediafax Foto)

Comisarul şef Cătălin Adrian Bucur a fost împuternicit în funcţia de adjunct al IPJ Bihor de către şeful Poliţiei Române, Petre Tobă, a precizat, vineri, Poliţia Română.

Fostul ocupant al funcţiei este acuzat de DNA că a protejat activitatea infracţională a unor firme pe care le şi finanţa în parte, percepând, însă, dobândă.

Poliţia Română mai informează, în acelaşi comunicat, că tot prin dispoziţii ale şefului Poliţiei Române, comisarul şef Nicolae Trifu a fost împuternicit în funcţia de adjunct al şefului IPJ Olt, iar comisarul şef Marin Popescu, în aceeaşi funcţie la IPJ Giurgiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici