Comisarul-şef Veronica Stoica, noul rector al Academiei de Poliţie

Începând de miercuri, noul rector al Academiei de Poliţie este Veronica Stoica, fiind împuternicită printr-un ordin al ministrului Carmen Dan, a anunţat reprezentantul MAI. Decizia vine după ce fostul rector şi-a dat demisia, în contextul în care a fost pus sub control judiciar de DNA.

948 afișări
Imaginea articolului Comisarul-şef Veronica Stoica, noul rector al Academiei de Poliţie

Comisarul-şef Veronica Stoica, noul rector al Academiei de Poliţie

„Începând de astăzi, prin ordin al ministrului de Interne, doamna comisar şef Veronica Stoica a fost împuternicită să exercite atribuţiile funcţiei de rector al Academiei de Poliţie. Din ianuarie 2018, doamna Veronica Stoica a ocupat funcţia de imputernicit prorector, iar din 24 mai 2019 a asigurat comanda Academiei de Poliţie”, a anunţat Monica Dajbog, purtătorul de cuvânt al MAI.

Decizia de a fi împuternicit noul rector vine după ce procurorii DNA i-au plasat, în luna mai, sub control judiciar pentru 60 de zile pe rectorul şi prorectorul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” sub acuzaţia de instigare la şantaj, în dosarul privind ameninţarea jurnalistei Emilia Şercan.

Cei doi, Adrian Iacob şi Mihail Marcoci, rectorul, respectiv prorectorul Academiei de Poliţie, şi-au dat demisia la scurt timp.

Taguri:
mai,
academie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici