Condiţii de ceaţă densă, cu vizibilitate de aproximativ 10 metri, în Bihor

Se circulă în condiţii de ceaţă densă, cu vizibilitate de aproximativ 10 metri, pe DN 1H, în Şinteu, şi de circa 50 metri pe DN 75, în zona localităţii Vârtop, judeţul Bihor.

78 afișări
Imaginea articolului Condiţii de ceaţă densă, cu vizibilitate de aproximativ 10 metri, în Bihor

Condiţii de ceaţă densă, cu vizibilitate de aproximativ 10 metri, în Bihor

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe raza judeţului Bihor se circulă în condiţii de ceaţă densă, cu vizibilitate de aproximativ 10 metri pe DN 1H, în localitatea Şinteu şi de circa 50 metri pe DN 75, în zona localităţii Vârtop.

Poliţiştii recomandă şoferilor să sporească atenţia la volan, asigurându-se foarte bine înainte de fiecare manevră, să evite depăşirile periculoase şi să folosească în mod corespunzător luminile din dotarea autovehiculelor şi sistemele de dezaburire.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici