Condiţii optime de schi în Parâng

Stratul de zăpadă depăşeşte, vineri, patruzeci de centimetri în staţiunile din Valea Jiului, Parâng şi Straja, unde condiţiile de schi sunt optime, după ce administratorii au folosit utilajele de bătătorit zăpada pentru pregătirea pârtiilor.

24 afișări
Imaginea articolului Condiţii optime de schi în Parâng

Condiţii optime de schi în Parâng

Stratul de zăpadă din staţiunile montane din judeţul Hunedoara atinge, în aceste zile, grosimea de 40 de centimetri, după ce în ultimele zile a nins.

Jandarmii montani aşteaptă ca, la sfârşitul săptămânii, câteva mii de turişti să urce în staţiuni, mai ales că elevii intră în vacanţă.

"Vremea este bună, iar stratul de zăpadă atinge peste patruzeci de centimetri. În cursul zilei de ieri (joi - n.r.) ratracurile au intrat pe pârtii pentru a bătători zăpada. Condiţiile pentru practicarea sporturilor de iarnă sunt excelente", a declarat, vineri, Valentin Szabo, reprezentantul jandarmilor montani din Parâng.

Potrivit sursei citate, la sfârşitul săptămânii, în staţiunea Parâng au fost rezervate 800 de locuri de cazare, printre turişti fiind aşteptaţi şi cetăţeni din Ungaria.

Sporturile de iarnă mai pot fi practicate, în această perioadă, şi în staţiunea Straja din Valea Jiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici