Conducerea de ambarcaţiuni sub influenţa alcoolului vă lasă fără permis

Şoferii care conduc ambarcaţiuni de agrement fără certificat de conducător vor fi sancţionaţi cu amendă între 1.000 lei-5.000 lei, aceeaşi sumă fiind percepută şi conducătorilor aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, dar împreună cu suspendarea certificatului pentru o perioadă de până la un an.

479 afișări
Imaginea articolului Conducerea de ambarcaţiuni sub influenţa alcoolului vă lasă fără permis

Conducerea de ambarcaţiuni sub influenţa alcoolului vă lasă fără permis (Imagine: Cristi Preda/Mediafax Foto)

Pentru conducerea ambarcațiunii de agrement de către o persoană care nu posedă certificat de conducător corespunzător zonei de navigație va fi aplicată o amendă cuprinsă între 500 lei şi 1.000 lei, a decis Guvernul printr-o hotărâre aprobată recent.

Sancţiunile vor fi introduse în termen de 30 zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici