Conducerea militară de la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu s-a încheiat

Conducerea militară de la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu s-a încheiat. Colonelului Constantin Vlase i-a încetat mandatul, iar conducerea interimară a fost preluată de fostul administrator public al judeţului Sibiu.

1322 afișări
Imaginea articolului Conducerea militară de la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu s-a încheiat

Conducerea militară de la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu s-a încheiat

Conform Consiliului Judeţean Sibiu, în urma încetării mandatului de manager interimar al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a colonelului Constantin Marinel Vlase, începând de luni, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean, l-a numit în funcţia de conducere de manager interimar al Spitalului Judeţean pe Florin Neag.

Acesta era administratorul public al judeţului Sibiu.

Noul manager interimar al Spitalului Judeţean Sibiu îşi poate desfăşura activitatea până la revocarea unilaterală din funcţie, dar nu mai mult de 6 luni de la data numirii.

De asemenea, începând de luni, funcţia de administrator public al judeţului Sibiu va fi ocupată de Adrian Bibu, pe o perioadă de 6 luni.

Adrian Bibu s-a suspendat din funcţia contractuală de director al Serviciului Public Sala Transilvania Sibiu, funcţia urmând să fie exercitată cu caracter temporar de către domnul Marian Alin Secetă, consilier juridic în cadrul instituţiei.

Spitalul Clinic Judeţean din Sibiu a fost condus, de la finele lunii noiembrie, de colonelul Constantin Vlase, medic infecţionist, anterior director medical al Spitalului Militar de Urgenţă din Galaţi. În momentul numirii conducerii militare, judeţul Sibiu înregistra o rată de infectare de 8,9 la mia de locuitori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici