Consilierul Lucian Torj rămâne în arest

Tribunalul Timiş a respins, luni, cererea de eliberare provizorie sub control judiciar formulată de consilierul local din Timiş Lucian Torj, acuzat de coordonarea unei presupuse grupări de crimă organizată destructurate în judeţul Timiş.

163 afișări
Imaginea articolului Consilierul Lucian Torj rămâne în arest

Consilierul Lucian Torj rămâne în arest (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat semnat de judecătorul Mihaela Roibu, purtător de cuvânt al Tribunalului Timiş, instanţa a respins cererea de eliberare provizorie sub control judiciar formulată de Lucian Torj, astfel că acesta va rămâne în arest preventiv.

Decizia poate fi atacată cu recurs în 24 de ore de la comunicare, recursul urmând să fie soluţionat de Curtea de Apel Timişoara.

Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Timiş, Mihaela Roibu, a declarat că Lucian Torj a solicitat eliberarea provizorie din arestul preventiv pe motiv de boală.

"Cererea de eliberare provizorie sub control judiciar, formulată de învinuit s-a făcut pentru că Lucian Torj ar avea probleme de sănătate, astm bronşic, iar condiţiile de detenţie îi sunt nefavorabile", a spus Mihaela Roibu.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Timişoara, Luminiţa Crişan, a declarat că luni nu se făcuse încă recurs.

"Solicitarea de eliberare a lui Lucian Torj s-a făcut la Tribunalul Timiş, iar acesta poate face recurs la Curtea de Apel. În cursul zilei de luni nu s-a înregistrat recursul, dar acesta poate fi depus şi marţi, la prima oră”, a spus Luminiţa Crişan.

În 17 februarie, o echipă formată din 400 de poliţişti de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ), Crimă Organizată, Jandarmerie şi Poliţia de Frontieră a făcut 19 percheziţii simultane şi a organizat filtre în Timişoara şi în câteva localităţi din judeţul Timiş. Una din percheziţii a fost făcută la locuinţa consilierului local PSD din comuna timişeană Biled, Lucian Torj.

Citeşte şi

Percheziţii la casa şi la barul administrat de consilierului local Lucian Torj

Consilier local PSD, şeful unei grupării de crimă organizată (Video)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici