Constanţa: Aviz de furtună în porturile maritime

Căpitănia Zonală Constanţa a transmis, joi, avize de înrăutăţire a vremii tuturor navelor aflate în porturile maritime.

1 afișare
Imaginea articolului Constanţa: Aviz de furtună în porturile maritime

Constanţa: Aviz de furtună în porturile maritime

Potrivit reprezentanţilor Căpităniei Zonale Constanţa, în următoarele 12 ore vântul se va intensifica din sector nord, nord – estic, urmând să sufle cu viteze de până la 50 de kilometri pe oră. Astfel, marea va deveni agitată, iar forţa valurilor va atinge gradul 7 sau 8 în larg.

Din aceste motive, navele aflate în rada interioară trebuie să fie bine ancorate, iar cele din rada exterioară să aibă motorul pornit pentru prevenirea oricăror accidente ce ar putea apărea din cauza furtunii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici